El Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente pone en marcha el proceso de debate para alcanzar un Pacto Nacional del Agua con la máxima participación, diálogo y consenso

O Ministerio de Agricultura e Pesca, Alimentación e Medio Ambiente pon en marcha o proceso de debate para alcanzar un Pacto Nacional da Auga coa máxima participación, diálogo e consenso

  • Durante este mes de xullo celebraranse as primeiras reunións con todas as comunidades autónomas nunha primeira toma de contacto para acoutar o ámbito do Pacto Nacional da Auga
  • As reunións estenderanse aos usuarios da auga e a outros colectivos posto que o Pacto nace co obxectivo de involucrar a todos os sectores e axentes implicados
  • O Pacto Nacional da Auga busca dar resposta aos principais retos da xestión da auga no noso país
Capacidad Embalses

A reserva hidráulica española atópase ao 52,5% da súa capacidade

Actualmente a reserva hidráulica é de 29.407 hectómetros cúbicos

La reserva hidráulica en la demarcación Miño-Sil se encuentra al 64,78 % de su capacidad

A reserva hidráulica na demarcación Miño-Sil atópase ao 64,78 % da súa capacidade

Actualmente a reserva hidráulica é de 1.962 hectómetros cúbicos

Capacidad Embalses

A reserva hidráulica española atópase ao 53,5% da súa capacidade

Actualmente a reserva hidráulica é de 29.928 hectómetros cúbicos

Constituida la Junta Directiva que gestionará el proyecto europeo Poctep “Raia Termal”

Constituída a Xunta Directiva que xestionará o proxecto europeo Poctep Raia Termal

  • Formada polos presidentes da CHMS, da Deputación Provincial e das Cámaras Municipais portuguesas de Melgaço e Terras de Bouro, Francisco Marín -que ostenta a presidencia-, Manuel Baltar, Hilario Afonso e Joaquim Cracel, respectivamente
  • As actuacións executaranse nos espazos transfronteirizos termais das concas dos ríos Miño e Limia e o investimento superará os 2,6 millóns de euros

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.