Reserva Hidráulica

A reserva hidráulica española encóntrase ao 66,5% da súa capacidade total

Diminúe en -62 hm³ respecto á semana anterior

Balance Año Hidrológico

O novo ano hidrolóxico arranca cos encoros ao 66,6% da súa capacidade, un 17,2% máis que a media da última década

As reservas de auga ascenden aos 36.879 hectómetros cúbicos, fronte aos 25.176 hm³ do ano anterior e os 26.862 hm³, como media, nos últimos dez anos

O volume de auga almacenada nos encoros incrementáronse máis dun 25% no último ano nas concas do Douro, Guadalquivir, Segura, Ebro e nas Concas Internas de Cataluña

Federico Ramos en Presupuestos 2014

Federico Ramos: "Os presupostos para 2014 son razoables, eficientes e demostran o noso compromiso ambiental"

O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio destinará 2.284 millóns de euros a actuacións relacionadas coa auga, incrementando o capítulo de investimentos da Dirección Xeral da Auga nun 3,5%

O Fondo de Carbono incrementa o seu presuposto un 40% ata alcanzar os 14,18 millóns de euros para consolidar a estratexia de impulso da actividade económica baixa en carbono

O presuposto do Organismo Autónomo Parques Nacionales sobe máis dun 15% e suma 45,5 millóns de euros en 2014

Reserva Hidráulica

A reserva hidráulica española encóntrase ao 66,6% da súa capacidade total

Diminúe en -590 hm³ respecto á semana anterior

Persoal das distintas Confederacións Hidrográficas visitaron a CHMS e ampliaron a súa formación sobre redes de control e seguimento hidrolóxico

Francisco Marín clausurou esta actividade formativa.

Asistiron un total de 26 empregados públicos das distintas Confederacións Hidrográficas dependentes do Estado.

O alumnado recibiu tamén clases prácticas nas que se incluíron visitas de campo a estacións de medición e control situadas en varios ríos da demarcación.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.