Visita Louro Mos

El Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio traballa na restauración de canle e marxes do rio Louro en Mos (Pontevedra)

As actuacións proxectadas supoñen un investimento de 500.000 euros e estarán finalizadas no primeiro semestre de 2015

O presidente da Confederación do Miño-Sil e o subdelegado do Goberno en Pontevedra supervisaron a boa marcha dos traballos, acompañados polo presidente da Deputación Provincial e pola alcaldesa do municipio

Capacidad embalses

A reserva hidráulica española encóntrase ao 69,6% da súa capacidade total

Aumenta en 335 hectómetros cúbicos respecto á semana anterior

Convenio Saneamiento Santiago

O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio completa o saneamento do río Sar en Santiago de Compostela (A Coruña)

Permitirá dar servizo a máis de 140.000 cidadáns
Durante o ano 2015 prevese que finalicen as dúas actuacións pendentes, coas que se dará por concluído o saneamento xeral
O conxunto de actuacións de saneamento do río Sar supoñerán un investimento total de máis de 36 millóns de euros

Capacidad embalses

A reserva hidráulica española encóntrase ao 69,0% da súa capacidade total

Aumenta en 612 hectómetros cúbicos respecto á semana anterior

Aboal-Mondariz (Pontevedra)

O Ministerio de Agricultura, Alimentación e Medio finaliza os traballos de acondicionamento do regueiro Aboal en Mondariz (Pontevedra)

O delegado do Goberno en Galicia e o presidente da Confederación do Miño-Sil supervisaron as obras acompañados polo presidente da Deputación Provincial, polo subdelegado do Goberno en Pontevedra e polo alcalde do municipio

Os traballos, executados en sete meses cun investimento de máis de 240.000 euros, teñen o obxectivo de poñer en valor este regueiro, conservando a súa capacidade como elemento canalizador da drenaxe natural e convertendo o seu ámbito nun elemento de recreo

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento, para mantener la sesión y personalizar la experiencia del usuario. Para más información sobre las cookies utilizadas consulta nuestra Política de Cookies.